ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες πολίτες αντιστέκονται στο lockdown – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο (φώτο-βίντεο) (upd)

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες πολίτες αντιστέκονται στο lockdown – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο (φώτο-βίντεο) (upd)

Οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να διαλύσουν τους χιλιάδες Έλληνες που συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα στον Λευκό Πύργο για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του νέου καταστροφικού lockdown της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο απέτρεψαν τα άτομα από το να προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμου. Οι νεαροί κινήθηκαν μαζικά προς την πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί οι περισσότεροι αποχώρησαν.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε αρκετούς παρευρισκόμενους, πράγμα που δεν έκαναν σε αρκετές πορείες αλλοδαπών αλλά και ακροαριστερών τις τελευταίες ημέρες, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα περιλάμβαναν και ισλαμιστικά στοιχεία.


(Αρχικό κείμενο 19:50) Χιλιάδες πολίτες κουβαλώντας και μία Ελληνική σημαία, έχουν συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο για να διαμαρτυρηθούν για το νέο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη και μπαίνει σε ισχύ από το πρωί της Τρίτης, το οποίο αναμένεται να «τελειώσει» οικονομικά εκτός από τη συμπρωτεύουσα και όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

Οι πολίτες οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας, έδωσαν ραντεβού μέσω του Facebook στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας, ενώ η οποία είναι έτοιμη να επέμβει και να προβεί σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων στους Έλληνες πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.