ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση Μ.Λεμπιδάκη – Εισαγγελέας: «Το άτομο που είχε το γενικό πρόσταγμα έχει εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα»

Υπόθεση Μ.Λεμπιδάκη – Εισαγγελέας: «Το άτομο που είχε το γενικό πρόσταγμα έχει εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα»

Η Εισαγγελέας έδρας, κατά την αγόρευσή της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καταλόγισε στον έχοντα το γενικό πρόσταγμα πως έχει… «θητεία στον τομέα».

Στην αγόρευσή της, η Εισαγγελέας Έδρας υπογράμμισε μεταξύ άλλων: “Το άτομο που είχε το γενικό πρόσταγμα στην απαγωγή Λεμπιδάκη, που έλεγξε αν είναι τσιπαρισμένος, που έδωσε οδηγίες για το πως θα ντυθούν και πως θα μιλούν οι φύλακες, έχει κατά τη γνώμη μου προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα”.

​”Έχει θητεύσει σε αυτόν” είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Ο 47χρονος από το Ρέθυμνο, που φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να είχε ηγετικό ρόλο στην απαγωγή, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή. Στην απολογία του υποστήριξε και πάλι ότι ενεπλάκη άδικα και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του.

​”Πρώτα πήγαν στον γαμπρό μου, μετά στον αδερφό μου για να φτάσουν σε εμένα και να τους βγει η ιστορία” ανέφερε χαρακτηριστικά

Μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν ήταν και ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας από όπου και απελευθερώθηκε ο Κρητικός επιχειρηματίας. Και αυτός κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τα όσα είχε πει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, κάτι που έκαναν και πρώτοι έξι -από τους συνολικά δώδεκα- κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 44χρονος επέμεινε και τώρα ότι ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί εκβιαζόταν και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Όταν ρωτήθηκε από την έδρα ποια ήταν αυτά τα στοιχεία που τον έκαναν να ενδώσει στον εκβιασμό, αρκέστηκε να απαντήσει “Δεν θέλω να μιλήσω, τα έχω αφήσει πίσω αυτά. Υπάρχει πολύς πόνος”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.