Αρχίσαμε πάλι τις «διασώσεις» παρανόμων μεταναστών;

Αρχίσαμε πάλι τις «διασώσεις» παρανόμων μεταναστών;

Μια ημέρα μετά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την μείωση των μεταναστευτικών ροών, το λιμενικό μας ξανά «διασώζει» μετανάστες, που κατά την επαναλαμβανόμενη “σατανική σύμπτωση” (ή τακτική) «έπαθαν ατύχημα» όταν μπήκα στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Φαίνεται ότι «πιάνουν τόπο» οι διαδοχικές καταγγελίες των ευρωπαίων δικαιωματιστών κατά της Ελλάδας, που αναγκάζεται να επιστρέψει σε «συριζαϊκές» μεθόδους προστασίας των συνόρων μας. Αντί οι λιμενικοί μας να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, ξεκινούν ξανά να χρησιμοποιούνται ως «διεκπεραιωτές» των τούρκων δουλεμπόρων.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθές, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χθές υπήρξε ειδική συνεδρίαση για το ζήτημα των «επαναπροωθήσεων» μεταναστών από την Ελλάδα. Συζήτηση την οποία ξεκίνησαν Ευρωπαίοι δικαιωματιστές σαν την Ίλβα Γιόχανσον και η εντόπια αριστερά..

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος της Frontex κι ένα ελικόπτερο του στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 32 αλλοδαποί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και οι οποίοι θα μεταφερθούν στην Λέσβο για να «ενισχύσουν» τους ήδη υπάρχοντες εκεί πληθυσμούς… Όπως έκαναν και οι 50 που έφτασαν την Κυριακή. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την μείωση σε σχέση με πέρυσι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.