ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολυπολιτισμός στην λαχαναγορά του Ρέντη: Αιγύπτιοι «πρόσφυγες» ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν ομοεθνή τους

Πολυπολιτισμός στην λαχαναγορά του Ρέντη: Αιγύπτιοι «πρόσφυγες» ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν ομοεθνή τους

Ένα αιματηρό σκηνικό, με μαχαιρώμα και ξυλοδαρμό, σημειώθηκε άγριο ξημέρωμα στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Αιγύπτιοι «πρόσφυγες» επιτέθηκαν σε 29χρονο ομοεθνή τους, τον «έσπασαν στο ξύλο» και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά και τον λαιμό για να τον ληστέψουν.

Το θύμα μετεφέρθη αιμόφυρτο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ οι Αιγύπτιοι μαχαιροβγάλτες – ληστές αναζητούνται. Το άγριο σκηνικό, σημειώθηκε στις 05:40 της 11ης Ιανουαρίου.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος βρισκόταν στη λαχαναγορά του Ρέντη όταν δέχθηκε την επίθεση των δύο ομοεθνών του (πρόκειται, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, για αδέρφια) ηλικίας περίπου 30 και 37 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που γνώριζαν οτι είχε πάνω του. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν είδαν οτι συνέχισε να αντιστέκεται, έβγαλαν μαχαίρια και τον χτύπησαν τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και μια φορά στον λαιμό, δείχνοντας δείγματα πολυπολιτισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.