ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα σοκαριστική καταγγελία προς τον Π.Φιλιππίδη – Απάντησε με εξώδικο

Νέα σοκαριστική καταγγελία προς τον Π.Φιλιππίδη – Απάντησε με εξώδικο

Μία νέα καταγγελία προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη είδε το φως της δημοσιότητας, όπου ηθοποιός κατήγγειλε τον κωμικό για ξυλοδαρμούς κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο.

Μιλώντας στο MEGA, o συνήγορος του ηθοποιού περιέγραψε πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης τον χτυπούσε ακόμα και με ένα τηλέφωνο, μετατρέποντάς τον σε «σάκο του μποξ».

Όπως ωστόσο ισχυρίζεται στο εξώδικό του ο ηθοποιός, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων καταγγελιών, «ουδέποτε χρησιμοποίησε ποτέ θεατρική σκηνή ή κάποιο έργο για να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής βία».

Παράλληλα, ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.



Σημειώνεται ότι η υπόθεση αφορά μία από τις σκηνές της παράστασης «Φον Δημητράκης», στην οποία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, σπρώχνει και χαστουκίζει συνάδελφό του για τις ανάγκες του ρόλου.

Έξι χρόνια ωστόσο μετά, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Γιώργος Γεραρής, κατήγγειλε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού για δύο συνεχόμενα χρόνια πάνω στη σκηνή, αλλά και στα καμαρίνια.

«Το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο. Τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους και μετά του έδινε χαστούκια. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια, ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όταν μάλιστα κάποια στιγμή έβαλε επιθέματα, αυτό εξόργισε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος φέρεται να άρχισε να τον χτυπάει με περισσότερη δύναμη.

Τον τελευταίο μήνα των παραστάσεων, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, φέρεται να «του έριξε μια γονατιά στη μέση, τελείως εκτός σεναρίου και σκηνοθεσίας, και ο εντολέας μου έπαιξε το υπόλοιπο των παραστάσεων σχεδόν κουτσός. Τον είχε σαν σάκο του μποξ, ανάλογα με τις διαθέσεις του».

Η κακή οικονομική κατάσταση του ηθοποιού, ήταν αυτή που τον ανάγκαζε να παραμένει στη θέση του και να δέχεται τον ξυλοδαρμό από το σκηνοθέτη, ωστόσο στο τέλος της δεύτερης σεζόν η κατάσταση ξέφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο εντολέας μου φώναξε ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι, και τότε ο κ. Φιλιππίδης τον πλάκωσε στο ξύλο. Έχουμε εννιά μάρτυρες. Σχεδόν όλος ο θίασος ήταν μπροστά. Μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοί του και τον έσωσαν τον εντολέα μου», ανέφερε ο κ. Γεραρής, αποκαλύπτοντας ότι ο εντολέας του πήγε δύο φορές στα επείγοντα νοσοκομείου και η διάγνωση ήταν θλάση και φλεγμονή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.