ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προχωρούν την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο – Δημοσιεύθηκαν στην Διαύγεια τα μισθωτήρια των χωραφιών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προχωρούν την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο – Δημοσιεύθηκαν στην Διαύγεια τα μισθωτήρια των χωραφιών

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αν και ανακοίνωσε την ακύρωση επέκτασης του ΚΞΥΤ Φυλακίου, προχωράει κανονικά με το «κόλπο» της επέκτασης του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ τον προγραμματισμό της, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Δημοσιεύθηκαν πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου τα μισθωτήρια με τους 4 ιδιοκτήτες χωραφιών, οι οποίοι δέχθηκαν να τα νοικιάσουν για 10 χρόνια (5+5), αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα. Πρόκειται για έναν κάτοικο Ριζίων, έναν κάτοικο Κεράμου, μία κάτοικο Κυπρίνο και μία Αλεξανδρούπολης.

Ιδού τα μισθωτήρια:

Μισθωτήριο 1

Μισθωτήριο 2

Μισθωτήριο 3

Μισθωτήριο 4

Όπως αναφέρεται σε όλα και διαφοροιείται μόνο το όνομα του εκμισθωτή:

Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 – Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκπροσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη, εφεξής καλούμενο για συντομία «ΜΙΣΘΩTHΣ»,

ΜΙΣΘΩΜΑ. Το ετήσιο μίσθωμα, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται στο ποσό
των χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά στρέμμα και συνολικά στο ποσό των 2.965,00 ευρώ για το
αγροτεμάχιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.