Αργυρούπολη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών (φώτο)

Αργυρούπολη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών (φώτο)

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από τις Αρχές, την περασμένη Τρίτη 23 Μαρτίου στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό, δύο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Επίσης συνελήφθη και έτερη ημεδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δραστηριοποίηση δύο ατόμων στην διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης, στην περιοχή της Αργυρούπολης, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω δύο κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Μετά από έρευνες σε δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2.016 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 197 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
  • 17,5 γραμμ. κοκαΐνης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των -20.020- ευρώ,
  • πιστόλι τύπου μπρελόκ με -6- φυσίγγια
  • 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.