ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Νέα Σμύρνη: 35χρονος επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μαθήτριες – Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα

Νέα Σμύρνη: 35χρονος επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μαθήτριες – Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν δύο ανήλικες μαθήτριες το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας 35χρονος προσπάθησε να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές μετά από καταγγελία δύο μαθητριών Λυκείου πως προσπάθησε να τις κακοποιήσει σεξουαλικά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι δύο μαθήτριες περνούσαν από την πλατεία, όταν βρέθηκαν μπροστά στον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να τις κακοποιήσει.

Οι ανήλικες απομακρύνθηκαν από το σημείο και πήγαν στο σχολείο τους, όπου είπαν στους καθηγητές τους τι τούς συνέβη.

Σύμφωνα με το OPEN, άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην πλατεία και άρχισαν την έρευνα για τον ύποπτο, βάσει της περιγραφής που έδωσαν οι μαθήτριες.

Τελικώς, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Γνωστός στις Αρχές

Όπως αποδείχθηκε, ο 35χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει για παρόμοια περιστατικά. Ακόμη, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ οι ανήλικες, μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχαν πάει να κάνουν την επίσημη κατάθεσή τους καθώς είναι σε κατάσταση σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.