ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός για την υπόθεση βιασμού

Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός για την υπόθεση βιασμού

Η υπόθεση του 29χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου εισέβαλε στο σπίτι μίας 27χρονης ρεθυμνιώτισσας, αποπειράθηκε να την βιάσει και την ξυλοκόπησε, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, παίρνει νέα τροπή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έλαβε τα αποτελέσματα εξέτασης του βιολογικού υλικού που είχε σταλεί σε ειδικά εργαστήρια, με τα οποία ταυτοποιείται το υλικό του νεαρού άντρα με εκείνο που είχε ληφθεί μετά από την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει νεαρή τουρίστρια τον Αύγουστο του 2008!

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου τον περασμένο Νοέμβριο, όταν χειρίστηκε την υπόθεση με «πρωταγωνιστή» τον 29χρονο ειδικό φρουρό, είχε ζητήσει να ελεγχθεί εάν το βιολογικό υλικό που ελήφθη από τον κατηγορούμενο συμπίπτει με το υλικό άλλων περιπτώσεων, μεταξύ αυτών και της περίπτωσης βιασμού που είχε καταγγείλει η νεαρή τουρίστρια τον Αύγουστο του 2008.

Έτσι, με βάση τα νέα δεδομένα ο ανακριτής πρόκειται να στείλει τη νέα υπόθεση στον εισαγγελέα, προκειμένου να σχηματιστεί νέα δικογραφία και να ασκηθούν διώξεις που θα βασίζονται στα νέα ευρήματα για μία ιστορία, που μέχρι σήμερα παρέμενε ανεξιχνίαστη.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος κατηγορείται ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2012 μπήκε στο σπίτι 27χρονης ρεθυμνιώτισσας, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και προσπάθησε να τη βιάσει, όπως κατήγγειλε η ίδια λίγη ώρα αργότερα. Λόγω της σθεναρής αντίδρασης της, όμως, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με μανία και να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο σώμα, πράγμα που είχε ως συνέπεια να νοσηλευτεί η νεαρή για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος ένστολος τέθηκε την ίδια μέρα σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του, ενώ στη συνέχεια μετά από την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Παραμένει μέχρι και σήμερα προφυλακισμένος, αφού το συμβούλιο έκρινε ότι η κράτηση του πρέπει να συνεχιστεί και μετά το πρώτο εξάμηνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.