Θεσσαλονίκη: Kαταγγελία ότι καθηγητής θώπευσε μαθήτρια κατά την διάρκεια του μαθήματος

Θεσσαλονίκη: Kαταγγελία ότι καθηγητής θώπευσε μαθήτρια κατά την διάρκεια του μαθήματος

Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου από καθηγητή βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με καταγγελία, σε σχολείο κοντά στη Θεσσαλονίκη, καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια και μάλιστα εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο καθηγητής αντιλήφθηκε ότι η ανήλικη χρησιμοποιούσε το κινητό της εν ώρα μαθήματος.

Εξοργισμένος, της έκανε παρατήρηση και της είπε ότι θα κατασχέσει το κινητό της, με την κοπέλα να αντιδρά και να μην θέλει να το παραδώσει.

Ανάμεσα στους δύο επικράτησε ένταση, με τον καθηγητή να κινείται προς το μέρος της προκειμένου να της πάρει ο ίδιος το κινητό.

Εκείνη δεν άφηνε τη συσκευή από τα χέρια της και τη σφήνωσε ανάμεσα στα πόδια της, προκειμένου να μην μπορεί να της την αποσπάσει.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ο καθηγητής έβαλε το χέρι ανάμεσα στα πόδια της.

Μάλιστα, με τρόπο ο οποίος δεν έδειξε πρόθεση να της κατασχέσει το κινητό, αλλά να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία προκειμένου να τη θωπεύσει στο απόκρυφο σημείο της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, εκείνη σοκαρισμένη έβλεπε τον καθηγητή της να επιμένει στην πράξη αυτή για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως σηκώθηκε και αποχώρησε πανικόβλητη από το μάθημα, με τη μητέρα της να μαθαίνει για το συμβάν και να καταθέτει μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης της από τον καθηγητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς φέρεται ότι υπάρχουν μάρτυρες συμμαθητών της κοπέλας που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο καθηγητής δεν κατέσχεσε το κινητό της, ενώ δεν έβαλε απουσία στην μαθήτρια για την αποχώρησή της, ούτε την έχει σημειώσει στο απουσιολόγιο, παρά το γεγονός ότι έκτοτε η κοπέλα δεν έχει πατήσει το πόδι της στο μάθημά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια έχει εξεταστεί ήδη από ψυχολόγο, ενώ στον καθηγητή πρόκειται να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.