ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τάσος Μπερδέσης: Όταν το 2017 κέρδισε το Survival Secret (βίντεο-φωτο)

Τάσος Μπερδέσης: Όταν το 2017 κέρδισε το Survival Secret (βίντεο-φωτο)

Ο Τάσος Μπερδέσης, ο πυγμάχος που έπεσε θύμα εκτέλεσης το πρωί της Δευτέρας (31.05.2021) στη Βάρη, είχε κερδίσει πριν από μερικά χρόνια το ριάλιτι Survival Secret.

Ήταν στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2017, όταν ο Τάσος Μπερδέσης, το θύμα της δολοφονικής ενέδρας στη Βάρη, επιβιβαζόταν στο λεωφορείο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, με προορισμό την Κουρούτα της Ηλείας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του Survival Secret.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο πυγμάχος ξεχώρισε όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου του 2017, ο γνωστός πυγμάχος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η πορεία του στο reality επιβίωσης έλαβε τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέρες αργότερα, η οικειοθελής αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα έφερε πίσω στην Κουρούτα τον Τάσο Μπερδέση.

Έτσι, λοιπόν, ο Τάσος Μπερδέσης συμπλήρωσε την εξάδα του ημιτελικού, στην οποία βρίσκονταν οι: Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Συγγελάκης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης. Από τον ημιτελικό, ο πυγμάχος κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survival Secret μαζί με τους: Γιώργο Μανίκα, Θάνο Πετρέλη, Τάσο Μπερδέση και Αιμίλιο Σακελλαριάδη.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 το reality έριξε αυλαία, μετά από τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Τάσος Μπερδέσης αναδείχθηκε νικητής και κέρδισε το έπαθλο.

Ο Θάνος Πετρέλης είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση, ο Γιώργος Μανίκας στην τρίτη και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης στην δεύτερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.