ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυκά Νερά: Γεωργιανός καταγγέλλει ότι τον βασάνισαν στην ΓΑΔΑ για να ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Γεωργιανός καταγγέλλει ότι τον βασάνισαν στην ΓΑΔΑ για να ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο Γεωργιανός που είχε συλληφθεί στα σύνορα του Έβρου, ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία της Καρολάιν, καταγγέλλει ότι βασανίστηκε από αστυνομικούς για να ομολογήσει τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά.

Ο Γεωργιανός είχε τότε αρνηθεί πλήρως οποιαδήποτε εμπλοκή του στη «ληστεία» των Γλυκών Νερών αλλά και στην άγρια δολοφονία της Καρολάιν. Η σοκαριστική ανατροπή στο έγκλημα έφερε τελικά τον γυναικοκτόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογεί ότι αυτός τη σκότωσε τη σύζυγό του και επινόησε το σενάριο της ληστείας.

«Με πήγαν σε ένα κελί και με χτύπησαν. Υπήρχαν πολλοί από αυτούς, όταν κάποιοι κουράζονταν να με χτυπούν, άλλαζαν και με χτυπούσαν άλλοι. Έπαθα διάσειση» καταγγέλλει ο Γεωργιανός μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας Imedi TV.
Στη συνέχεια, καταγγέλλει πως οι αστυνομικοί δε ρώτησαν τίποτα για την υπόθεση αλλά «ξεκίνησαν αμέσως να με χτυπούν σοβαρά. Με πίεζαν να ομολογήσω και να πω πως έφτασα στο σπίτι πως σκότωσα και πως βγήκα έξω».

Στον ανακριτή ο πιλότος

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στην Ευελπίδων με σκοπό την απολογία του ενώπιον του ανακριτή όπου θα εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Στο σημείο βρισκόταν και συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο κατά την έλευση του πιλότου τον γιούχαρε. Συγκεκριμένα, πολίτες τον αποκάλεσαν «κτήνος» και «τέρας» ενώ άλλοι τον έβριζαν.

«Δολοφόνε βιαστή, έπαιζες θέατρο με το κορίτσι τόσες μέρες» ακούστηκε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο που ήταν έξω από το κτίριο στο οποίο απολογείται ο δολοφόνος. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί, οι συγκεντρωμένοι έκαναν υπερβολική φασαρία και ο ανακριτής ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.