ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Άγιοι Ανάργυροι – Συγγενής 28χρονης: «Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί»

«Η αστυνομία έκανε αλυσίδα για να προστατέψει τον δολοφόνο»

Άγιοι Ανάργυροι – Συγγενής 28χρονης: «Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί»

Toν ανείπωτο πόνο της εξέφρασε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, συγγενής της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

«Είναι άδικο, άδικο, άδικο γιατί αυτοί που πραγματικά φταίνε δεν θα πληρώσουν κι αυτός θα βγει και θα κάνει τη ζωούλα του. Και το κοριτσάκι εκεί πέρα, που της είπε η Κυριακούλα «βοήθησέ με, με κυνηγάει ο πρώην μου», το κοριτσάκι δεν έκανε τίποτα. Γιατί αυτό το κορίτσι να είναι στη συγκεκριμένη θέση; Γιατί ο αστυνομικός να είναι στο κουβούκλιο; Γιατί αυτά τα κουβούκλια δεν τα γκρεμίζουν, αφού δεν μας προσφέρουν την ασφάλεια. Και να μην βγει αυτός ο αστυνομικός να σώσει το κοριτσάκι;», ανέφερε αρχικά ξεσπώντας κατά των αστυνομικών που δεν βοήθησαν την 28χρονη.

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα δηλώσει τρελός ρε παιδί μου. Όλοι έτσι δεν κάνουν; Δεν μπορώ να το καταλάβω, όχι μόνο εγώ, η κάθε μανούλα. Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί! Είναι άδικο! Όταν βλέπω που η αστυνομία έκανε αλυσίδα για να προστατέψει τον δολοφόνο και χτύπησαν ένα κορίτσι που πήγε να σπάσει την αλυσίδα, την χτύπησαν στο κεφάλι με γκλομπ. Αυτό το γκλομπ να το βγάλει και να του σπάσει τα πόδια. Να τον χτυπήσει με το γκλομπ όχι με όπλο. Είναι απλά ερωτήματα βλαμμένα, αν θες βλαμμένα ερωτήματα! Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν αξίζουν να έχουν αυτά τα πόστα. Δεν θέλουν μια κοπελίτσα που δεν ξέρει κι αυτή. Δεν ξέρει τι της γίνεται. Θέλω να τιμωρηθεί από τον νόμο, από τον Θεό», είπε ξεσπώντας η συγγενής της αδικοχαμένης Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι κανείς από την οικογένεια του δράστη δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.