Αιδηψός: Συγγνώμη ζητά ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας στην ψαροταβέρνα

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο», λέει ο Μανώλης Καραμανώλης

Αιδηψός: Συγγνώμη ζητά ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας στην ψαροταβέρνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο το βίντεο της οργής με την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας, αφού δελέασε το αδέσποτο με ένα ψάρι, στη συνέχεια το κλώτσησε στη θάλασσα.

Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο, ενώ αρχικά αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος και με ύβρεις, αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε δημόσια, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε ανεβάσει στο προφίλ του στo Facebook βαμμένο με πράσινο ότι είναι δικός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.