ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξανδρούπολη – Καθηγητής Βιολογίας: «Πρόκειται για μια στημένη υπόθεση που ξεκινάει από το 2013»

«Θα δικαιωθώ αλλά δεν ξέρω αν θα ζω γιατί κυκλοφορούν άνθρωποι στον δρόμο που με απειλούν καλούν το 100 και με κυνηγάνε»

Αλεξανδρούπολη – Καθηγητής Βιολογίας: «Πρόκειται για μια στημένη υπόθεση που ξεκινάει από το 2013»

Ο καθηγητής Βιολογίας από την Αλεξανδρούπολη που καταγγέλθηκε από μαθήτρια για παρενόχληση, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή έδωσε μια νέα εκδοχή για όσα του καταλογίζονται, καθώς υποστήριξε ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση που ξεκινάει από το 2013.

Με αφορμή την ερώτηση γιατί δεν κάλεσε τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία υποστηρίζει ότι είναι φίλη του, να ζητήσει τον λόγο για τον οποίο τον κατηγορούν ψευδώς – όπως εκείνος υποστηρίζει – ο καθηγητής είπε στον ΑΝΤ1 «θα έπαιρνα έξαλλος αν δεν ήταν τόσο στημένο» για να προσθέσει σε μια ακατανόητη τοποθέτηση ότι «η ιστορία ξεκινάει από το 2013, τώρα έτυχε να φτάσουν σε μένα. Ψάξτε τι έγινε με έναν αρχιμανδρίτη» κάνοντας λόγο για μια «αίρεση».

Είπε, μάλιστα, ότι «θα δικαιωθώ αλλά δεν ξέρω αν θα ζω γιατί κυκλοφορούν άνθρωποι στον δρόμο που με απειλούν καλούν το 100 και με κυνηγάνε».

Ο καθηγητής τοποθετήθηκε και για τα περί «στολής νίντζα» και είπε ότι «δεν μπορεί 17 χρόνια ένας με στολή νίντζα να διδάσκει, αποκλείεται, θα με είχε δει κάποιος. Θεωρείσαι νίντζα όταν ντύνεσαι καλά».

Αν και παραδέχθηκε ότι «ανταλλάχτηκαν πολλά μηνύματα» με τη μαθήτρια, υποστήριξε ότι «δεν ήταν παρενοχλητικά αλλά στα πλαίσια του μαθήματος γιατί ήθελε βοήθεια».

Κατά τον ίδιο όλα ξεκίνησαν «από το Σεπτέμβριο επειδή γνωριζόμαστε με τη μητέρα της η οποία είναι συνάδελφος βγιολόγος. Εγώ είπα ότι η μαθήτρια δεν θέλει βοήθεια γιατί την γνώριζα αλλά το καλοκαίρι έκανε μόνο προετοιμασία στη Φυσική».

«Με καλεί για καφέ η μητέρα της και εγώ της συστήνω άλλον εκπαιδευτικό που μπορούσε να διαθέσει 3 ώρες. Με τον άλλο δεν πήγε καλά γιατί δεν ήθελε να κάνει 3 ώρες και εγώ δέχομαι να κάνω μια παρέμβαση μια ώρα συμπυκνωμένη κάθε Σάββατο, στο σπίτι του παιδιού» συνέχισε για το ιστορικό της υπόθεσης.

Κατά τον ίδιο «πίεσαν το κορίτσι όλο το βράδυ να κάνει τις καταγγελίες» υποστηρίζοντας ότι «οι ημερομηνίες που αναφέρει ήταν ώρες που βρισκόμουν στο σχολείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθηγητής υποστήριξε, τέλος, ότι «η οικογένεια μου κρύβεται, δεν μπορούν να βγουν οι συγγενείς στον δρόμο» καθώς και ότι πλέον «είμαι στην υπηρεσία με ειδικό ρόλο, δεν μπαίνω σε αίθουσα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.