ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανήλικοι ξυλοφόρτωσαν και λήστεψαν 18χρονο στη Λαμία 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας

Ανήλικοι ξυλοφόρτωσαν και λήστεψαν 18χρονο στη Λαμία 

Το απόγευμα του Σαββάτου δύο ανήλικοι απείλησαν και χτύπησαν έναν 18χρονο ζητώντας του να τους δώσει τα χρήματά του στη Λαμία. 

Ο 18χρονος του είπε ότι δεν είχε χρήματα και οι ανήλικοι αφού του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 18χρονος υπέβαλλε μήνυση εναντίον των δύο ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα στοιχεία που έδωσε στους αστυνομικούς, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Πάνω τους βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι, η σιδερογροθιά και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.