ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανήλικοι στη Λαμία άρπαξαν τραπεζική κάρτα μέσα από αυτοκίνητο

Έκαναν συναλλαγές ύψους 100 ευρώ

Ανήλικοι στη Λαμία άρπαξαν τραπεζική κάρτα μέσα από αυτοκίνητο

Κάτοικος της Λαμίας έπεσε θύμα κλοπής, την Τρίτη 10/10, από ανήλικους Ρομά, όταν ξέχασε την τραπεζική του κάρτα στο αυτοκίνητό του.

Ξεφορτώνοντας πράγματα από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή της πλατείας Παγκρατίου, στην προσπάθειά του να το κλειδώσει απομακρυσμένα, το άφησε ανοιχτό με αποτέλεσμα μετά από μια-δυο ώρες να συνειδητοποιήσει ότι γινόντουσαν αγορές με την τραπεζική του κάρτα.

Η κάρτα, μαζί με δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και άλλα δημόσια και προσωπικά έγγραφα, βρισκόντουσαν μέσα σε τσαντάκι που έκλεψαν οι ανήλικοι από το αυτοκίνητο.

Εντοπίζοντας άμεσα τα σημεία συναλλαγών, με τη βοήθεια των επαγγελματιών είδε στις κάμερες ασφαλείας τέσσερα ανήλικα άτομα που έκαναν τις αγορές δίνοντας τη δική του τραπεζική κάρτα.

Στο ποσό των 100 ευρώ η κάρτα βέβαια είχε κλειδώσει και περαιτέρω χρειαζόταν pin, ωστόσο η ζημιά για κείνον είναι περισσότερο οι απώλειες των εγγράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, όμως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το τσαντάκι με τα δημόσια και τα άλλα έγγραφα που περιείχε ώστε να γλυτώσει πολυήμερη ταλαιπωρία για την έκδοση καινούριων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.