ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αρκαλοχώρι: Αυτός είναι ο 23χρονος Νίκος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Θρήνος για τους δύο νεκρούς από το ίδιο χωριό

Αρκαλοχώρι: Αυτός είναι ο 23χρονος Νίκος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ακόμα δύο συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, καθώς τα οχήματα τους συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 6:45, στον δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος του Αρκαλοχωρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος Νίκος Γκιαουράκης, οδηγός του ενός οχήματος, επέστρεφε στο χωριό του και στο  συγκεκριμένο σημείο του δρόμου  συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 51χρονης Δέσποινας Βερυκοκίδη, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

FB_IMG_1647685609139

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλσμα να χάσουν την ζωή τους ακαριαία και οι δύο οδηγοί, ενώ τα αυτοκίνητα τους έγιναν άμορφες μάζες.

tro3
tro4

Στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  που ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς, ενώ για τον απεγκλωβισμό των δύο ανθρώπων μέσα από τις λαμαρίνες χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 51χρονη γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο στον χώρο εργασίας της, όπου διατηρεί κομμωτήριο, ενώ ο 23χρονος νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του.

23χρονος

Η Τροχαία Ηρακλείου ψάχνει «απαντήσεις» στα λάστιχα και το φρενάρισμα των δύο οχημάτων προκειμένου να καταλάβει τι συνέβη το πρωινό του Σαββάτου και χάθηκαν άδικα δύο ζωές.

Ο 23χρονος Νίκος Γκιαουράκης, είχε τελειώσει το στρατιωτικό του και εργαζόταν στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα, ήδη το προφίλ του στο facebook δέχετε τα μηνύματα αγάπης φίλων και συγγενών του.

φβ

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του ekriti.gr, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα και οι δύο άνθρωποι -ένας άνδρας 23 ετών και μία γυναίκα 51 ετών- να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία Ηρακλείου ερευνά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

tro1_1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.