ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δελφοί: Τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο – Διασώθηκε με ελικόπτερο της πυροσβεστικής (βίντεο)

Ήταν ελαφρά τραυματισμένη

Δελφοί: Τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο – Διασώθηκε με ελικόπτερο της πυροσβεστικής (βίντεο)

Τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής το βράδυ της Πέμπτης (04.04.2024).

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης στους Δελφούς, αποτελούμενη από πυροσβέστες της Άμφισσας, της Ιτέας, της Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και Ομάδα Σ.μηΕ.Α. από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας.

Μετά από έρευνες, η γυναίκα εντοπίστηκε ελαφρά τραυματισμένη, σε απόκρημνο σημείο, στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών.

Ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος προσέγγισε την τουρίστρια και ανασύρθηκε από εναέριους διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε με το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο ελικοδρόμιο του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, στη Λαμία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.