ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διόδια Αιγίου: Ποια είναι η γυναίκα που προσπάθησαν να αρπάξουν οι Πακιστανοί

Ο ένας εκ των τριών δραστών έχει ταυτοποιηθεί

Διόδια Αιγίου: Ποια είναι η γυναίκα που προσπάθησαν να αρπάξουν οι Πακιστανοί

Εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών φέρεται να έχουν τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό-σοκ που έλαβε χώρα στα διόδια του Αιγίου. 

Συγκεκριμένα πριν από 5 μέρες το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εξάρθρωσε κύκλωμα, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, καθώς εντοπίστηκαν 17 αλλοδαποί προς διακίνηση σε αγροικία.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στο βίντεο, όπως αναφέρουν πηγές, είναι η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων Πακιστανών, η οποία κατευθυνόταν από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου να τον επισκεφτεί στα κρατητήρια. Οι νεαροί που κρύβονται πίσω από την επίθεση αρπαγής φαίνεται πως είναι μέλη του κυκλώματος που δρουν στην Αθήνα, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα και επιχείρησαν να την απαγάγουν προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον σύντροφό της να μην δώσει ονόματα από το κύκλωμα στις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ένας εκ των τριών δραστών της αρπαγής έχει ταυτοποιηθεί, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι ανήλικος. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 17 αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν στην αγροικία, για τον οποίον όμως δεν προέκυπταν στοιχεία πως είχε εμπλοκή με το κύκλωμα. Ωστόσο, ήταν γνώριμος στις Αρχές καθώς είχε εντοπιστεί στο παρελθόν να οδηγεί επικίνδυνα στην περιοχή των Γρεβενών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.