ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία 17χρονου στο Βοτανικό: Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 24χρονου δράστη

Επιχείρησε να διαφύγει στα Σκόπια

Δολοφονία 17χρονου στο Βοτανικό: Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 24χρονου δράστη

Από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τις πηγές του iefimerida, τα έμπειρα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών είχαν πληροφορίες για το ποιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας του 17χρονου Αφγανού μετανάστη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή πίσω από τη δομή φιλοξενίας του Βοτανικού.

Έτσι, σε συνεργασία με τους συνάδελφους τους στην Θεσσαλονίκη, αξιοποίησαν την επίμαχη πληροφορία που έφτασε στα χέρια τους για την προσπάθεια να διαφύγει στα Σκοπιά και κατάφεραν να τον συλλάβουν χθες Πέμπτη (18/8) την στιγμή που το επιχειρούσε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος δράστης από το Αφγανιστάν , αμέσως μετά την δολοφονία διέφυγε με τρένο στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σχεδίαζε την διαφυγή του στα Σκόπια. Μάλιστα οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα όταν συνελήφθη, αλλά είχε προσπαθήσει ξανά.

Το χρονικό

Ο 17χρονος , ο οποίος ζούσε με τη μητέρα και τα αδέρφια του στην Αθήνα και ο 24χρονος που έμενε με άλλους ομοεθνείς του μια στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη , κατά την συνάντηση τους φαίνεται να λογομάχησαν .

Ο 24χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 17χρονο ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει κατάφερε να προχωρήσει τραυματισμένος περίπου 100-200 μέτρα όπου έπεσε στο έδαφος αφήνοντας την τελευταία του πνοή , στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε το γεγονός ότι η κοπέλα με την οποία είχε σχέση ο 17χρονος πλέον είχε σχέση με τον 24χρονος .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως ο πραγματικός λόγος , όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές ήταν το γεγονός ότι οι δυο τους , οι οποίοι ήταν σεσημασμένοι (ο 17χρονος για ναρκωτικά και κλοπή και ο δράστης για ληστεία) , είχαν μεταξύ τους διάφορες για υποθέσεις που αφορούν σε έκνομες ενέργειες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.