ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στο «μικροσκόπιο» 9 Κροάτες, 3 Έλληνες και 1 Αλβανός

Στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, βρέθηκε και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς

Δολοφονία 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στο «μικροσκόπιο» 9 Κροάτες, 3 Έλληνες και 1 Αλβανός

Σε 13 άτομα φαίνεται πως έχει εστιάσει η ΕΛΑΣ η οποία αναζητεί τον δολοφόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή μετά την Ελληνοκροατική επιδρομή το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ομάδα των 13, η οποία σχηματίστηκε βάσει του παρελθόντος και της δράσης στο παρελθόν των ατόμων αυτών, περιλαμβάνονται, κατά πληροφορίες, 9 Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένας Αλβανός και τρείς Έλληνες.

Στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, ο οποίος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι οργανωμένος οπαδός, βρέθηκε και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Όσον αφορά τους τρεις Έλληνες οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τους δύο να έχουν συλληφθεί και τον τρίτο να παραμένει ασύλληπτος αν και το όνομά του βρίσκεται στη δικογραφία.

O πρώτος, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, είναι ηλικίας 27 ετών και φέρεται να έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται να έχει για αρχηγό μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας.

27 ετών είναι και ο δεύτερος οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ που περιλαμβάνεται στην ομάδα των 13 που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. Κατά πληροφορίες στο παρελθόν έχει και αυτός συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τρίτος Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου – πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα social media για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.