ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία 50χρονου στην Τήνο: Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται ο 93χρονος δράστης (βίντεο)

Αποδοκιμάστηκε έντονα από τους πολίτες

Δολοφονία 50χρονου στην Τήνο: Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται ο 93χρονος δράστης (βίντεο)

Στη Σύρο, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και των ανακριτικών αρχών, έφθασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο 93χρονος ο οποίος να υπενθυμιστεί πώς σκότωσε με καραμπίνα τον 50χρονο γείτονα του, στην Τήνο, για… μία θέση πάρκινγκ.

Ο 93χρονος είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας, ενώ το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα προφυλακιστεί, καθώς -λόγω ηλικίας- δεν αποκλείεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή σε κλινική, αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φτάνοντας στο λιμάνι της Σύρου, μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, ο δράστης της δολοφονίας αποδοκιμάστηκε έντονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.