ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Σπάει τη σιωπή του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας – «Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου»

Όλα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν το αιματηρό επεισόδιο

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Σπάει τη σιωπή του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας – «Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου»

«Δεν σας είπα  όλη την αλήθεια. Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν θέλω να μπλέξω χωρίς να φταίω», δηλώνει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην Νέα Ιωνία όπου και έλαβε χώρα η δολοφονία ενός 37χρονου υδραυλικού από τα μέλη μιας σκληρής συμμορίας Αλβανών. 

«Μια μέρα πριν τη δολοφονία κάποιοι λήστεψαν τον γιο μου. Τον μαχαίρωσαν και τον έστειλαν σε νοσοκομείο.

Ο αδερφός μου αποφάσισε να πάει σε πάρκο στην Αχαρνών για να δει μήπως κάποιο από τα άτομα είχε σχέση με αυτό που έπαθε ο γιος μου.

Όμως εκεί ήταν μέλη της σπείρας και άρχισαν να μαλώνουν. Του είπαν να φύγει και πως «η περιοχή είναι δική μας». Τσακώθηκαν με τα χέρια και φύγανε».

«Ο αδερφός μου μίλησε με κάποιον και του είπε αν ήθελε να έρθουν στην καφετέρια να συζητήσουν και να λυθεί η παρεξήγηση με τον τσακωμό.

Μετά από λίγο μπήκαν στο κατάστημα 4 άτομα και στη συνέχεια άλλα 2 και κάθισαν στους καναπέδες. Εγώ τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα μαζί τους και θα περιμένω την αστυνομία να βρει εκείνους που μαχαίρωσαν τον γιο μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.

«Η παρεξήγηση λύθηκε και τα άτομα αυτά θα έφευγαν. Τότε όμως μπήκε μέσα ακόμα ένα άτομο που άρχισε να μιλάει μαζί τους στα αλβανικά.

Ρωτούσε τι λέγαμε. Είχε πιει ποτό. Μετά από λίγο ενώ εγώ παρέμενα στον κλειστό χώρο άκουσα τους πυροβολισμούς».

Το άτομο αυτό ανήκε, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, σε αντίπαλη συμμορία. Πήγε και κάθισε δίπλα στον αδικοχαμένο 37χρονο, με τους δράστες σε αυτό το σημείο να μπαίνουν και να κινούνται προς το μέρος του.

Η ανταλλαγή των πυροβολισμών καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας και λίγα δευτερόλεπτα μετά διαπιστώνεται πως υπάρχει νεκρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.