Δολοφονία στη Ραφήνα: Η ιατροδικαστική δείχνει κάταγμα κρανίου και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα

«Είναι αυτά καλά παιδιά και σκότωσαν το παιδί μου;» λέει η μητέρα του αδικοχαμένου 42χρονου

Δολοφονία στη Ραφήνα: Η ιατροδικαστική δείχνει κάταγμα κρανίου και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα είναι τα ευρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση του 42χρονου Δημήτρη, που δολοφονήθηκε στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Χτυπήματα τα οποία, ήταν τόσο σοβαρά που τον οδήγησαν στον θάνατο. Τις επόμενες ημέρες πάντως, αναμένεται να διευκρινιστεί το εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι σιδηρογροθιά και εάν το κάταγμα στο κρανίο οφείλεται από πτώση στο κράσπεδο.

«Είναι αυτά καλά παιδιά και σκότωσαν το παιδί μου; Με τα χέρια μου θα τους λιντσάρω, όπου βρεθούν. Αυτοί θα βγουν. Το παιδί μου θα είναι στο χώμα όμως», ξέσπασε η μητέρα του 42χρονου συντετριμμένη για την απώλεια του γιου της.

Η ίδια κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα, καθώς οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι δράστες χτυπούσαν τον Δημήτρη με σιδηρογροθιά. «Ήταν φτιαχτή η δουλειά με φονικό όπλο», πρόσθεσε.

Η αστυνομία κατάφερε πολύ σύντομα να φτάσει στα ίχνη των δραστών, και να συλλάβει τους δύο 24χρονους που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στον άτυχο 42χρονο έξω από μπαρ της Ραφήνας.

Ως μάρτυρες κλήθηκαν ακόμη τρεις νεαροί που ήταν στην παρέα των δραστών, ωστόσο δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή τους στο έγκλημα.

Οι δύο νεαροί που ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 42χρονο, φαίνεται πως δεν είχαν δώσει δικαίωμα βίαιης συμπεριφοράς στις συναναστροφές τους.

«Τον έσπρωξαν… να του συντρίψεις το κεφάλι; Τι γίνεται πια; Να φοβάσαι που βγαίνει το παιδί σου έξω;», ανέφερε ένας κάτοικος.

Ο δικηγόρος του ενός κατηγορούμενου της παρέας των «5», κ. Γαργαρέτας, σημείωσε: «Όλοι οι δράστες και οι οικογένειες τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με όσα του έχει πει μέχρι τώρα ο πελάτης και μέλος της παρέας: «Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις, κατά την πρώτη υπήρξε μία παρεξήγηση εντός του μπαρ, ενδεχομένως υπήρξε κάποια λογομαχία, αλλά τελειώσε εκεί.

Στη συνέχεια, ο εντολέας μου αποχώρησε για λίγα λεπτά από το μπαρ. Κατά τη δεύτερη φάση, δεν συμμετείχε. Είχε φύγει και όταν επέστρεψε είδε τον 42χρονο χτυπημένο σε άσχημη κατάσταση και έσπευσε να τον βοηθήσει. Μάλιστα, είχε γυρίσει η γλώσσα του και προσπάθησε να τον επαναφέρει».

Κατά τον δικηγόρο του 24χρονου, δεν υπήρξε σιδηρογροθιά στο τραγικό γεγονός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία πράξη του δράματος θα διαδραματιστεί αύριο, με την κηδεία του αδικοχαμένου 42χρονου να τελείται στον Μαραθώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.