ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο Αλβανός που πυροβόλησε τον 50χρονο μετά από καυγά

Πρόκειται για σεσημασμένο και επικίνδυνο κακοποιό

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο Αλβανός που πυροβόλησε τον 50χρονο μετά από καυγά

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) ο Αλβανός που δολοφόνησε 50χρονο ομοεθνή του έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη μετά από καυγά. 

Πρόκειται για έναν 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου, σύμφωνα με το voria.gr.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε χτες με τις αρχές να ανακαλύπτουν πως πρόκειται για σεσημασμένο και επικίνδυνο κακοποιό.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 12.35 έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Σόλωνος 51 και μπροστά στα μάτια περαστικών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δράστης και θύμα φέρεται πως γνωρίζονταν και λίγη ώρα πριν τη δολοφονία κάθονταν μαζί σε κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Μόλις ο 50χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο πρατήριο υγρών καυσίμων ο δράστης τον ακολούθησε με το μαύρο όχημα που οδηγούσε και σταμάτησε ακριβώς δίπλα του, χωρίς να βγει έξω. Οι δύο άντρες ξεκίνησαν να μαλώνουν και το θύμα πλησίασε προς το μέρος του δολοφόνου του.

Στο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, διακρίνεται η στιγμή που ο 50χρονος πλησιάζει τον δράστη και επιχειρεί να τον χτυπήσει από το παράθυρο του συνοδηγού και τότε ο δεύτερος τον πυροβολεί – μέσα από το αυτοκίνητο – και τον τραυματίζει θανάσιμα.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στον ώμο και το στήθος και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μόλις ο 50χρονος σωριάστηκε στην άσφαλτο, ο δράστης πάτησε γκάζι και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του και έκτοτε αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη από την πινακίδα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Η εύκολη ταυτοποίηση λόγω των πινακίδων δείχνει πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και προέκυψε κατόπιν ξαφνικής κλιμάκωσης μεταξύ των δύο αντρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.