ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία στο Κουκάκι: Ο δράστης την σκότωσε με δύο μαχαιριές στον θώρακα – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία (upd)

Πρώτα την ξυλοκόπησε και μετά την κυνηγούσε στο σπίτι με το μαχαίρι

Δολοφονία στο Κουκάκι: Ο δράστης την σκότωσε με δύο μαχαιριές στον θώρακα – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία (upd)

Λίγο πριν τις 12:30 ο 53χρονος άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι έφτασε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 53χρονο o οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε την 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Θα λάβει προθεσμία

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Με 2 μαχαιριές σκότωσε ο 53χρονος τη σύζυγό του στο Κουκάκι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα.

Το ένα έκοψε αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία, και το άλλο τρύπησε τον πνεύμονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα επίσης είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο, που σημαίνει πως πριν τη σκοτώσει την είχε χτυπήσει επανειλημμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.