ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το κινητό της 28χρονης – «Δεν έχει σφυγμό»

Στο δεύτερο ηχητικό ακούγεται ο σκοπός να δίνει τις πρώτες εξηγήσεις στους συναδέλφους του, που φτάνουν από την Άμεση Δράση

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το κινητό της 28χρονης – «Δεν έχει σφυγμό»

H αδικοχαμένη Κυριακή μιλούσε με την Άμεση Δράση όταν ο 39χρονος, πρώην σύντροφός της, την μαχαίρωνε μέχρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Το τηλέφωνό της παρέμεινε ανοιχτό και από αυτό, ακούγεται η δραματική συνέχεια της δολοφονία.

Ο διάλογος με την φαρμακοποιό

Στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το Mega ακούγεται καταρχάς η αξιωματικός υπηρεσίας, η οποία είδε από το μπαλκόνι ότι κάτι συνέβη και κατέβηκε κάτω. Είναι η αξιωματικός υπηρεσίας που είπε στο κορίτσι να φύγει από το τμήμα και να καλέσει την Άμεση Δράση…

Η αξιωματικός υπηρεσίας ακούγεται να ρωτάει για την κατάσταση του κοριτσιού και αν έχει σφυγμό…

«Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό» της λένε και τότε εκείνη ξεσπάει σε λυγμούς.

Φαρμακοποιός: Εγώ έχω, ναι, πες μου τι θέλεις. Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό.

Αξιωματικός υπηρεσίας: Δεν έχει σφυγμό;

Φαρμακοποιός: Ναι.

Αξιωματικός Υπηρεσίας: Πέθανε;

Αστυνομικός ΔΙΑΣ: Γάζα αιμοστατική θέλουμε.

Αστυνομικός: Ο άλλος είναι ζωντανός ακόμα.

Αξιωματικός Υπηρεσίας: Αφού δεν έχει, πέθανε;

Αστυνομικός: Γάζα αιμοστατική.

Στο δεύτερο ηχητικό ακούγεται ο σκοπός να δίνει τις πρώτες εξηγήσεις στους συναδέλφους του, που φτάνουν από την Άμεση Δράση.

«Είχαν ανέβει πιο νωρίς… Πριν καταλάβουν τι είχε γίνει. Κάτι είχε, τι είχε, μαχαίρι…» ακούγεται να λέει ο σκοπός του Α.Τ. δίπλα στο φυλάκιο του οποίου, μαχαιρώθηκε η κοπέλα μέχρι θανάτου.

Είχαν προηγηθεί τα δραματικά δευτερόλεπτα κατά τα οποία ακούγεται ολόκληρη η δολοφονική επίθεση, ενώ η κοπέλα μιλάει με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης και ξαφνικά αρχίζει να την μαχαιρώνει ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.