ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 61χρονος δράστης

Κατά τη σύλληψή του προσπάθησε να αρνηθεί την ενοχή του

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 61χρονος δράστης

Το Πανελλήνιο έχει σοκάρει η άγρια δολοφονία 4μελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα, από τον 61χρονο σπιτονοικοκύρη τους.

Μάλιστα, την ώρα που οι οικογένειες του ζευγαριού από την Αλβανία, που μαζί με τα δύο τους παιδιά δολοφονήθηκαν άγρια στο σπίτι τους θρηνούν για την απώλειά τους, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να τους επιτραπεί να πραγματοποιήσουν τις κηδείες τους στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, το θέμα είναι πλέον διαδικαστικό και θα λυθεί άμεσα, ώστε οι σοροί να μεταφερθούν στην Αλβανία κι εκεί να κηδευτούν.

Από την άλλη, σήμερα αναμένεται γύρω στις 12 το μεσημέρι να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα ο 61χρονος, οποίος κατά την σύλληψη του προσπάθησε να αρνηθεί την ενοχή του, όμως στην πορεία αποφάσισε να πει την αλήθεια, αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς μέρος από τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, όταν έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Νωρίτερα υπολογίζεται πως ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να περάσει από το σπίτι του, αν και στην περιοχή υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν υποψίες πως ίσως να μίλησε τηλεφωνικά με κάποιον από την Ανδραβίδα, που τον βοήθησε αποκαλύπτοντας του πλήρως τις κινήσεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μπει στο σπίτι χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το μυστικό αυτό ίσως να βρίσκεται στο κινητό του, το οποίο και θα ελεγχθεί ώστε να αποδειχτεί αν για την διαφυγή του είχε κάποιον που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί συνεχίζουν να καλούν προς κατάθεση άτομα από το περιβάλλον του δράστη, καθώς και κατοίκους της Ανδραβίδας, ώστε να συμπληρώσουν το παζλ της αλλόκοτης και σκληρής συμπεριφοράς του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν στην φόρα άγριες συμπεριφορές και σκηνικά από το παρελθόν που μόνο απορία δημιουργούν.

Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε τον Αρμάντο και τη Μαρία Κλοτσι για μερικά απλήρωτα ενοίκια της τάξεως των 1000 ευρώ, σε συνδυασμό με το τέλος που έδωσε στις ζωές των δύο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 είναι πέρα από κάθε φαντασία, αφού παρόμοιας αγριότητας έγκλημα δεν έχει ξανά απασχολήσει τις αρχές στην Ηλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μικροσκόπιο και τα περιουσιακά του στοιχεία, όπως η απόκτηση της υπερπολυτελούς μεζονέτας στην Ανδραβίδα και του μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτου του μάρκας Mercedes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.