ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Καλαμαριά: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» λέει φίλος του 42χρονου

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στο πρώην ζευγάρι

Έγκλημα στην Καλαμαριά: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» λέει φίλος του 42χρονου

Η τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης (14/09) καθώς κηδεύτηκαν ο 38χρονος αστυνομικός που δολοφόνησε την 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο πρώην ζευγάρι με τους γονείς του 38χρονου να αδυνατούν να πιστέψουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την ίδια ώρα φίλος του αυτόχειρα δήλωσε στο Mega ότι «δεν περίμενε κανένας ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. To παιδί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο.

Οι άνθρωποι ήταν νοικοκυραίοι, ήταν ευγενέστατοι».

«Ήταν 17 χρόνια μαζί, είχαν δύο παιδάκια. Αυτός μετά που χώρισαν έμενε με τον μπαμπά του και έλεγε “να βρούμε κανένα σπιτάκι μήπως βρει καμιά κοπέλα άλλη το παιδί να κάνει…” τώρα έγινε το κακό. Δεν δικαιολογεί κανένας το κακό που έκανε», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί ήταν της εκκλησίας. Στο Άγιο Όρος εκεί πήγαινε. Δεν είναι ο άνθρωπος να λέει κάτι, να εναντιωθεί και να κατηγορεί την γυναίκα του, προς Θεού, ούτε καν ανέφερε κάτι τέτοιο, απλώς στεναχωριόταν πολύ, γιατί του είπε η γυναίκα του να χωρίσουν. Ποιος περίμενε αυτό το πράγμα;», επεσήμανε ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.