ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εισαγγελέας για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο: «Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Τι αναφέρει εισαγγελέας για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο

Εισαγγελέας για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο: «Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Η πρόταση της εισαγγελέως για τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είναι  «καταπέλτης». 

«Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», αναφέρει η εισαγγελέας, καταρρίπτοντας έτσι του ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, στην πρόταση της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Νάξου προς το αρμόδιο Συμβούλιο αναφέρεται ότι:

– Ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο δόλο.
– Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
– Είχε επίγνωση του άδικου των πράξεών του.

Η πρόταση που θα εκδοθεί και το βούλευμα θα παραπέμπει τον κατηγορούμενο σε δίκη.

Τι έδειξαν οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες

Η εισαγγελέας πήρε στα χέρια της και τις ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που παρήγγειλε η ανακρίτρια Νάξου, καθώς ένα από τα βασικά επιχειρήματα του 31χρονου ήταν ότι πάσχει από χρόνια ψυχική ασθένεια.

Οι ισχυρισμοί του με αυτή την πρόταση καταρρίπτονται.

Τώρα, εκκρεμεί η απάντηση στο αίτημα της οικογένειας, προκειμένου να γίνει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Γαρυφαλιά είχε βρει τραγικό θάνατο στις 16 Ιουλίου 2021 στη Φολέγανδρο, όπου είχε πάει για διακοπές με τον 31χρονο στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας καυγάς οδήγησε τον κατηγορούμενο στο να την χτυπήσει και να την πετάξει στον γκρεμό. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.