ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκπρόσωπος Λιμενικού για ναυάγιο στη Λέσβο: «Έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια σωσίβια»

«Το πλοίο εξέπεμψε SOS έπειτα από μηχανική βλάβη όταν στο σημείο υπήρχαν ριπές ανέμου 10 μποφόρ»

Εκπρόσωπος Λιμενικού για ναυάγιο στη Λέσβο: «Έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια σωσίβια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νίκος Αλεξίου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τους 13 αγνοούμενους ναυτικούς του φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου, τόνισε πως «μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια σωσίβια».

Όπως είπε ο κ.Αλεξίου, «ζωντανό εντοπίστηκε ένα από τα 14 μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου, το οποίο βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου. Μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το πλοίο εξέπεμψε SOS έπειτα από μηχανική βλάβη όταν στο σημείο υπήρχαν ριπές ανέμου 10 μποφόρ. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια σωσίβια και στην περιοχή επικρατούν πολύ κακές καιρικές συνθήκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.