Ορδές παράνομων μεταναστών πολιορκούν πάλι τον Έβρο – Περνούν τα αφύλακτα σημεία απλά περπατώντας (βίντεο)

Συγκλονιστικά βίντεο

Ορδές παράνομων μεταναστών πολιορκούν πάλι τον Έβρο – Περνούν τα αφύλακτα σημεία απλά περπατώντας (βίντεο)

Ορδές παράνομων μεταναστών από τις χώρες κυρίως της Ασίας αλλά και της Αφρικής, κατευθύνονται ή έχουν ήδη αφιχθεί στα ανατολικά σύνορα του Έβρου και διεισδύουν στην Ελλάδα από τα σημεία όπου η κοίτη του ποταμού έχει «στεγνώσει» λόγω της καλοκαιρίας.

Ήδη δημοσιεύονται όπως φαίνεται στο βίντεο δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν τα σημεία του ποταμού που έχουν ξεραθεί , από τα οποία μπορούν να περάσουν χωρίς κίνδυνο οι παράνομο μετανάστες.

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε, εκατοντάδες από αυτούς κατευθύνονται στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας φωνάζοντας «Ελλάδα ερχόμαστε» στα Πακιστανικά , ενώ σε άλλο βίντεο φαίνεται η νυχτερινή «αποκομιδή» παράνομων μεταναστών και η προώθηση τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Καθημερινά πλέον, περί τα 1000 άτομα εισέρχονται σε όλο το μήκος του Έβρου , αλλά και από τη Βουλγαρία στο νομό Ροδόπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που μεταβαίνει εκτάκτως στο βόρειο Έβρο ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.