ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πυροβολισμοί στην Σαλαμίνα! – Δολοφονήθηκε 43χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της (upd)

Αναζητείται ο σύντροφός της

Πυροβολισμοί στην Σαλαμίνα! – Δολοφονήθηκε 43χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της (upd)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στα Αμπελάκια στην Σαλαμίνα όπου δολοφονήθηκε μία γυναίκα 43 ετών μέσα στο σπίτι της.

Δράστης φέρεται να είναι ο 70χρονος σύντροφός της.

Πριν μία εβδομάδα ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και σήμερα το πρωί της αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας την δύο φορές μέσα στο σπίτι της στην Οδό Αίαντος.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν και μητέρα ενός παιδιού, βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές.

Η γυναίκα φέρει δύο τραύματα στο στήθος (άλλες πηγές λένε στην κοιλιακή χώρα).

Στον χώρο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό έγινε περίπου στις 9.30 το πρωί στην οδό Αίαντος στα Αμπελάκια, που αποτελούν προάστιο της πόλης της Σαλαμίνας.

Οι γείτονες άκουσαν φασαρία από το σπίτι της 43χρονης και μάλιστα κάποια ανδρική φωνή και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία.

H ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον σύντροφο της γυναίκας, ενώ έχει δοθεί σήμα στα φεριμπότ στα Παλούκια καθώς είναι πιθανό ο δράστης να επιχειρήσει να ξεφύγει από εκεί απέναντι στο Πέραμα και εν συνεχεία στο Λεκανοπέδιο.

Από τα Αμπελάκια μέχρι τα φεριμπότ μπορεί κάποιος να φτάσει μέσα σε πέντε λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.