ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΕΛ.ΑΣ για το νέο έτος: «Με την σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε αυτούς που δίνουν μάχη» (βίντεο)

«Ευχόμαστε το 2024 να φέρει ειρήνη, αγάπη και ασφάλεια σε όλους»

ΕΛ.ΑΣ για το νέο έτος: «Με την σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε αυτούς που δίνουν μάχη» (βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία, με ένα βίντεο που δημοσίευσε το πρωί της Κυριακής στο «Χ», αποχαιρετά το 2023, και υποδέχεται το 2024. 

Στο βίντεο αστυνομικοί διαφόρων καθηκόντων, μοιράζονται ένα δώρο και κλείνουν με ευχές.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στους νεκρούς συναδέλφους τους που στιγμάτισαν το έτος που φεύγει.

«Με την σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε αυτούς που δίνουν μάχη για να μείνουν κοντά μας. Ευχόμαστε το 2024 να φέρει ειρήνη, αγάπη και ασφάλεια σε όλους. Χρόνια πολλά!» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.