ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά πριν ένα χρόνο: Συνελήφθησαν δύο άτομα

Το περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2021

Επίθεση με μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά πριν ένα χρόνο: Συνελήφθησαν δύο άτομα

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα από την αστυνομία για το περιστατικό ρίψης μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά τον Νοέμβριο του 2021.

Συγεκριμένα, η επίθεση στην Τροχαία είχε λάβει χώρα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Υπενθυμίζεται ότι, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς δύο νεαροί ηλικίας 20 και 24 ετών, οι οποίοι ανήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Από την επίθεση, είχαν προκληθεί μικροζημιές σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα του τμήματος, καθώς και στο κουβούκλιο της σκοπιάς.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, την 6-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί, 29 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή τους στην επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, που έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου και άλλοι δύο ημεδαποί (σχετικό το από 14-11-2021 Δελτίο Τύπου).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3 μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ
2 αναδιπλούμενα μαχαίρια
αυτοσχέδιο μαχαίρι
αντιασφυξιογόνος μάσκα
φυσίγγιο και 2 βλήματα
σπρέι πιπεριού
2 φορητοί ασύρματοι επικοινωνία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.