Επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο

Με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο

Ποινή φυλάκισης επτά ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων στον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο που ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι.

Συγκεκριμένα ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .

Ο 28χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του.

Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη ,ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.