Έβρος: Ήθελε να πουλήσει αγροτικό μηχάνημα και έχασε 9.400 ευρώ

Εξαπατήθηκε από τον δήθενα υποψήφιο αγοραστή, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά

Έβρος: Ήθελε να πουλήσει αγροτικό μηχάνημα και έχασε 9.400 ευρώ

Το κεφάλι του στον τοίχο χτυπάει ένας Έλληνας κάτοικος οικισμού του Έβρου που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία για την πώληση ενός αγροτικού μηχανήματος, αλλά πιάστηκε στα δίχτυα ενός απατεώνα ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το Σάββατο και προσποιήθηκε ότι ήθελε να το αγοράσει.

Ο υποψήφιος αγοραστής έκανε ότι συμφώνησε με το αντίτιμο που ζητούσε ο πωλητής και τον παρέπεμψε σε μια υποτιθέμενη τραπεζική εφαρμογή, με το πρόσχημα ότι μέσω αυτής θα κατέθετε το ποσό για την αγορά. Όμως, κατάφερε να αποσπάσει τους κωδικούς του τραπεζικού λογαριασμού του και να μεταφέρει από αυτόν σε άλλους το ποσό των 9.400 ευρώ. Το θύμα κατήγγειλε την απάτη στο αστυνομικό τμήμα Φερών που διενεργεί προανάκριση και οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πατέρας και κόρη εξαπάτησαν υποψήφιο αγοραστή οχήματος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την αγορά ενός αυτοκινήτου που είχε δει σε ηλεκτρονική αγγελία ενδιαφέρθηκε ένας κάτοικος της Αχαΐας και επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν, η κόρη του οποίου την είχε αναρτήσει. Αφού συμφώνησαν για την αγοραπωλησία, ο αγοραστής κατέβαλε στον αλλοδαπό 3.800 ευρώ, όμως εκείνος δεν του παρέδωσε ποτέ το όχημα. Μετά την καταγγελία που υπέβαλε, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ταυτοποίησαν τόσο τον άνδρα όσο και την κόρη του και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.