ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έβρος: Το μήνυμα από τα ΕΛΤΑ ήταν «μαϊμού» και έκαναν «φτερά» σχεδόν 4.000 ευρώ

Το ανυποψίαστο θύμα πληκτρολόγησε τους προσωπικούς κωδικούς του και είδε τον λογαριασμό του να αδειάζει

Έβρος: Το μήνυμα από τα ΕΛΤΑ ήταν «μαϊμού» και έκαναν «φτερά» σχεδόν 4.000 ευρώ

Δεν πήγε στο κακό το μυαλό ενός Έλληνα που κατοικεί σε οικισμό του Έβρου, όταν έλαβε την περασμένη Τετάρτη στο κινητό του ένα μήνυμα με αποστολέα δήθεν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που ανέφερε ότι έπρεπε να επιστραφεί μια παραγγελία που υποτίθεται ότι έκανε, λόγω ελλιπών στοιχείων διεύθυνσης.

Το μήνυμα περιείχε και έναν σύνδεσμο που προέτρεπε τον παραλήπτη να τον ακολουθήσει για να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο για την επιστροφή του δέματος. Αρχικά, εκείνος πληκτρολόγησε τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να καταβάλει το ποσό, αλλά στη συνέχεια του ζητήθηκε να πληκτρολογήσει και τους προσωπικούς κωδικούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα ήταν οι δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να προβούν σε τρεις μεταφορές χρημάτων, ύψους 3.714,17 ευρώ. Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Τυχερού που διενεργεί προανάκριση και οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση των απατεώνων βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.