ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: Αιματηρό επεισόδιο στη Χαλκίδα – Ένας τραυματίας

Τρία άτομα, ενώ προβαλλόταν αγώνας μπάσκετ στο κατάστημα, διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια

Εύβοια: Αιματηρό επεισόδιο στη Χαλκίδα – Ένας τραυματίας

Το βράδυ του Σαββάτου (6/4), σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα, σε κατάστημα κοντά στο Μέγαρο της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, όταν τρία άτομα, ενώ προβαλλόταν αγώνας μπάσκετ στο εν λόγω κατάστημα, διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο μεταξύ τους και πιάστηκαν στα χέρια.

Οι θαμώνες του καταστήματος ειδοποίησαν σοκαρισμένοι την αστυνομία ώστε να επέμβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, όπου εντόπισαν έναν άνδρα αιμόφυρτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.