ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός που φέρεται να βίασε 66χρονη μέσα στο σπίτι της

Το θύμα άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία

Εύβοια: Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός που φέρεται να βίασε 66χρονη μέσα στο σπίτι της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες (9/10) το βράδυ σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας, όπου μια ηλικιωμένη φέρεται να  έπεσε θύμα βιασμού από έναν 40χρονο Αλβανό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο 40χρονος δράστης Αλβανικής καταγωγής, φέρεται να μπήκε στο σπίτι της 66χρονης και να την βίασε δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα, ενώ λίγο αργότερα διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συνελήφθη ο δράστης στη Βόρεια Εύβοια

Το θύμα άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν την γυναίκα σε κακή κατάσταση και η οποία οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το πρωί της Τρίτης (10/10) οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στην Χαλκίδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.