ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φερόμενος ως δράστης του ξυλοδαρμού γονέα έξω από σχολείο στην Καλαμάτα: «Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός»

«Αυτός ο άνθρωπος δεν χτυπήθηκε από εμάς»

Φερόμενος ως δράστης του ξυλοδαρμού γονέα έξω από σχολείο στην Καλαμάτα: «Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα η είδηση ότι ένας 45χρονος πατέρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από γονείς έξω από δημοτικό σχολείο με τους δράστες να εξαφανίζονται.

«Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός», ισχυρίζεται το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη

«Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός. Δεν ξέρω γιατί είναι στο νοσοκομείο αυτός ο άνθρωπος. Δεν χτυπήθηκε από εμάς. Υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το σκηνικό.

Εκείνος άρχισε να βρίζει χυδαία και επιτέθηκε. Μετά, άρχισε να τρέχει και να πέφτει κάτω μόνος του. Ας το ερευνήσει η Δικαιοσύνη, έχουμε εμπιστοσύνη», υποστήριξε το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη.

«Εγώ παράτησα το αυτοκίνητο μέσα στη μέση του δρόμου και είναι λυπηρό ότι κανένας δεν βρέθηκε να βοηθήσει, να πάρει έστω το αυτοκίνητό μου», επισημάνθηκε επίσης.

«Άρχισα να αιμορραγώ, δεν ξέρω πώς κατάφερα και βγήκα από το αμάξι. Αιμόφυρτος, πήγα σε ένα απέναντι κατάστημα, βγήκα μέσα στη μέση του δρόμου», περιέγραψε ο πατέρας του 9χρονου παιδιού, μιλώντας στο MEGA.

«Βρήκα καταφύγιο, σκέφτηκα να μπω στο σχολείο του παιδιού. Ευτυχώς, εκεί ήταν οι δάσκαλοι που υποδέχονταν τα παιδιά για την πρωινή προσέλευση.

Μεσολάβησαν οι δάσκαλοι, κάποιοι γονείς, μικρά παιδιά που ήταν εκεί και απώθησαν τον έναν από τους δύο δράστες», προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω ήδη καταθέσει μήνυση και έχουμε ζητήσει με τον δικηγόρο μου ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη», γνωστοποίησε ακόμη ο πατέρας, η κατάσταση της υγείας του οποίου δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο αύριο (22/11), ύστερα από άλλον έναν κύκλο εξετάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.