
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/10) ξέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή του Πολυγώνου Αττικής.
Να σημειωθεί πώς πριν από λίγα 24ωρα αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Νέα Χαλκηδόνα είχε πέσε στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτήρια ή αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.
Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.