ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά στη Ρόδο: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για εμπρησμό

Δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους

Φωτιά στη Ρόδο: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για εμπρησμό

Η φωτιά στη Ρόδο κατακαίει το νησί για έκτη συνεχή ημέρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Τρεις άνδρες προσήχθησαν ως ύποπτοι για εμπρησμό μετά από καταγγελίες σε βάρος τους αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι όμως καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία.

Ελεύθερο αφέθηκε το άτομο που είχε προσαχθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη στην πρόκληση της μεγάλης πυρκαγιάς που καίει τη Ρόδο επί έξι ημέρες.

Το άτομο αυτό εντοπίστηκε χθες βράδυ (22-07-2023) από μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών πυροσβεστών και λιμενικών και προσήχθη μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο συνέβη και με δυο αλλοδαπούς από το Πακιστάν. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία σε βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.