ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η καθίζηση στην Καλλιρόης προκλήθηκε από ριφιφί του 1992

Επί τόσα χρόνια δεν είχε γίνει καμία απολύτως παρέμβαση για την ενίσχυση του οδοστρώματος

Η καθίζηση στην Καλλιρόης προκλήθηκε από ριφιφί του 1992

Το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε καθίζηση στη μεσαία λωρίδα του οδοστρώματος της οδού Καλλιρόης, στο ρεύμα ανόδου προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια της καθίζησης.

Με έκπληξη διαπίστωσαν πως η τρύπα που δημιουργήθηκε, οφείλεται στο περιβόητο ριφιφί που είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1992, σε υποκατάστημα της τότε Τράπεζας Εργασίας.

Οι δράστες για να φθάσουν στο υπόγειο θωρακισμένο θησαυροφυλάκιο με τις 1.151 θυρίδες (από τις οποίες παραβίασαν και αφαίρεσαν το πολύτιμο περιεχόμενο από τις 301), είχαν ανοίξει ένα τούνελ που ξεκινούσε από την κοίτη του ποταμού Ιλισού, που περνά κάτω από την οδό Καλλιρόης.

Τα συνεργεία εργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το κλείσιμο της τρύπας και να γίνει, νωρίς το πρωί, εκ νέου η ασφαλτόστρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, επί τόσα χρόνια δεν είχε γίνει καμία απολύτως παρέμβαση για την ενίσχυση του οδοστρώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.