ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον 45χρονο

Το όχημα του αναποδογύρισε

Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον 45χρονο

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα που αγνοείται μετά την παράσυρση του ΙΧ που οδηγούσε από χείμαρρο, στην Ηλεία.

Οι πληροφορίες του Patrisnews, αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαινε ο πυροσβέστης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναποδογύρισε με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου συνεχίζονται, με τις ελπίδες όμως να βρεθεί ζωντανός να λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες.

Θυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε νεκρή η συνεπιβάτης και σύντροφος του 45χρονου, Γεωργία Μπαντίου.

Το άψυχο σώμα της Γεωργίας εντοπίστηκε σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο της παράσυρσης, ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Το γεγονός πως βρισκόταν μέσα σε λάσπες και νερά έκανε δύσκολο τον εντοπισμό του, καθώς και την ανάσυρσή του, για την οποία χρειάστηκε μηχάνημα έργου για να ολοκληρωθεί.

Κατά την ανάσυρση του αυτοκινήτου, οι δύτες της ΕΜΑΚ έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το όχημα όσο και το σημείο, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στον εντοπισμό και του 45χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.