ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ ούρλιαζε και κατέστρεφε αυτοκίνητα

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν εντόπισαν μικροποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του

Ηράκλειο: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ ούρλιαζε και κατέστρεφε αυτοκίνητα

Εκτός ελέγχου ήταν ένας 36χρονος, ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, κατέστρεφε ότι έβρισκε μπροστά του σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κάτοικοι και περαστικοί είδαν τον συγκεκριμένο άνδρα να φωνάζει και να ουρλιάζει, ενώ παράλληλα προκαλούσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και μηχανάκια.

Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν του αστυνομικούς οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε έρευνα που του έκαναν, οι αρχές διαπίστωσαν πως είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών. Στη συνέχεια, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.