ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Αθώος 55χρονος που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου κοριτσιού

Η οικογένεια του άνδρα είχε σταθεί στο πλάι του από την πρώτη στιγμή, διατρανώνοντας την αθωότητα του

Ηράκλειο: Αθώος 55χρονος που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου κοριτσιού

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ένας 55χρονος από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης για την σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου κοριτσιού.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τον Απρίλιο του 2020, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου τον είχε κρίνει ένοχο κατά πλειοψηφία για τις πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης και της κατάχρησης σε ασέλγεια και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών για τις βασικές κατηγορίες.

Ο 55χρονος από τότε είχε επιμείνει στην αθωότητα του και του είχε αναγνωρισθεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Η οικογένεια του 55χρονου είχε σταθεί στο πλάι του από την πρώτη στιγμή, διατρανώνοντας την αθωότητα του. Ο κατηγορούμενος εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρηση που διατηρούσε και σήμερα πια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος για την επιβίωση του.

Η απόφαση της αθώωσης έφερε δάκρυα χαράς τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια βίωνε τον δικό της ΓολγοθάΟι συνήγοροι υπεράσπισης του 55χρονου εστίασαν με έμφαση στα αντικειμενικά ευρήματα αυτής της υπόθεσης, υπογραμμίζοντας ότι από την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν υπέρ της εκδοχής της σεξουαλικής κακοποίησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά και την αθωωτική ετυμηγορία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, η υπεράσπιση κάνει λόγο για μεγάλη δικαίωση του εντολέα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.