ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν καλλιεργητές δύο χασισοφυτειών

Εντοπίστηκαν συνολικά 59 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν καλλιεργητές δύο χασισοφυτειών

Με την σύλληψη δυο χασισοκαλλιεργητών ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις εξερεύνησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με την συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ..

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν δυο φυτείες στις οποίες καλλιεργούνταν συνολικά 59 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, ενώ κοντά στον χώρο της μίας φυτείας βρέθηκαν ένα πιστόλι, 25 φυσίγγια και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκε ως καλλιεργητής της μιας φυτείας που αποτελείτο από 35 χασισόδεντρα στην περιοχή του Κεραμουτσίου ένας 70χρονος από τα Ζωνιανά, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα για την καλλιέργεια της δεύτερης φυτείας με 24 δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή του Αγίου Θωμά. Επιπλέον, συνελήφθη άλλος ένας Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των καλλιεργητών, κατασχέθηκαν συνολικά δυο κυνηγετικά όπλα, 42 φυσίγγια και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ από τους χώρους των φυτειών κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που αποτελούν πειστήρια για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Χασισόδεντρα και όπλο σε σπίτι και αυτοκίνητο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη σε περιοχή του Πηνειού Ηλείας ένας Έλληνας, μετά από έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν 168,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο χασισόδεντρα και ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ενώ κατασχέθηκαν και 230 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.