ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέρκυρα: 21χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε βιασμό από εργαζόμενο σε ξενοδοχείο

Η αστυνομία αναζητά τον αλλοδαπό δράστη

Κέρκυρα: 21χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε βιασμό από εργαζόμενο σε ξενοδοχείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα, η καταγγελία για βιασμό μιας 21χρονης Βρετανίδας, από αλλοδαπό ο οποίος φέρεται να εργαζόταν στο ξενοδοχείο που έμενε η τουρίστρια, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πάγων.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η κοπέλα το απόγευμα της Κυριακής. Οπως είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών, ένας άνδρας τη βίασε το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αλλοδαπός, ήταν εργαζόμενος στο ξενοδοχείο που διέμενε η 21χρονη. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία αναζητούσε το φερόμενο ως δράστη τόσο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου όσο και ευρύτερα στη βορειοδυτική Κέρκυρα, δείχνοντας φωτογραφία του σε κατοίκους και τουριστικούς επιχειρηματίες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς πλέον έχει περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του φερόμενου ως δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.